Jultider

Jag vill önska alla gamla,nya och kommande valpköpare God Jul och Gott Nytt År. Jag hoppas att ni som har en liten valp hemma från vår V-kull myser alldeles extra och klarar julgranspyntet utan katastrofer. Har en egen erfarenhet att Bedlington terrier valpar brukar gilla julblommorna som är röda och fina.  Väntar på att ”Millan” ska börja löpa så blir det parnings besök hos fin, fina ”Albus” i Sjungande dalen och tror bestämt att det blir om 11 dagar. En Julkram till er alla…

Det här inlägget postades i Hundar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jultider

  1. Ylva skriver:

    Jag håller i alla fall en tumme för att det blir en lyckad parning här i dagarna och att det blir många fina tikvalpar 🙂

  2. SOFIE skriver:

    God fortsättning på det nya året!
    Molly gillar mammas röda julstjärnor i plast som stog en kort stund i en korg under julgranen. (Observera att korgen under granen snabbt blir omplacerad när vi kommer på besök!) På Julafton så hjälpte Molly till att sortera bort lite mat som hon inte tyckte var nödvändigt – tre sillburkar som stod fint på ett fat åkte i golvet med all sill på mattan. Efter chocken av kraschen så vilade Molly en liten stund innan hon kunde gå till angrepp på diverse blomkrukor med mysig blomjord. (Det är roligt att planera och ändra om lite).
    Hälsningar från Örnsköldsvik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.