Kommande valpkull

Kommande valpkull och Yodas 2:a kull. SEUCH,  FIUCH Mc Madness Jam Jam Justice är parad och valpar beräknas till ungefär 10:e november om det vill sig väl. Pappa till denna blivande valpkull är Galactic Defender Solar Storm ”King”. I denna kombination knyter vi ihop det svenska med det engelska blodet på ett fint sätt.

28/10 -21 ”Yoda” är rund och trind om magen så valpar blir det med säkerhet i mitten av november.

Yoda

King

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Kommande valpkull

 1. M Backlund skriver:

  Hej, har haft hundarna hela mitt liv och har en golden nu och en kompis skaffade denna ras och jag blev helt begeistrad i dessa underbara hundar.

  Är ute efter en lugn tik så ställer mig på kö till kommande kull.

  Bor i Örnsköldsvik.

  Mvh Marlene

 2. Mcmadness skriver:

  Hejsan! Om intresse finns för valp så uppskattar jag helst ett telefonsamtal, då jag är lite långsam på mailsvar.
  Just i dagsläget är intresset för valp stort och då är jag angelägen om att i första hand hålla mig till norra Sverige så pass det är möjligt om jag säljer en valp. Detta för att jag vill kunna vara mer tillgänglig för dig som valpköpare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.