Valpbilder

Vilka söta saker!!

Det här inlägget postades i Valpar. Bokmärk permalänken.

7 svar på Valpbilder

 1. Sofie Johansson skriver:

  Hejsan!
  Är alla valpar sålda?
  Hälsningar
  Sofie

 2. Jan skriver:

  Jättesöta valpar!

 3. Monica Johansson skriver:

  Hej!
  Jag heter Monica jag måste bara få berätta att våran familj, hade redan på slutet av 60 och början 70 talet en bedlingtonrerrier hane och då fick man väldigt mycket kommentarer om hans utsendet, men tyvärr så avled han i en olycka och jag har aldrig sett min pappa så lessen. Men så på 80 talet så var det en annons om en bedlingtonterrier så min pappa kastade sig på telefon, och jag vet att klockan var före 6 på en lördag morgon och före sju på morgonen var han plats och köpte våran Pelle pojken som han hette vi hade Pelle tills han var 16 år 9 månader. Denna pojk var aldrig sjuk och han fick naturligtvis ålderskrämpor men vad gjorde, han gav oss mycket glädje och nu finns inte Pappa och Pelle något mer, men dom var absolut bästa vänner och Pelle gick bort ett år tidigare en Pappa men dom är strödd till havs tillsammans som min Pappa ville. Och nu står jag här igen och funderar, om jag ska ringa er och be att få komma och titta.

  • Mcmadness skriver:

   Hejsan Monica!
   Vad roligt att läsa, jag får tårar i ögonen ”Hunden människans bästa vän” verkligen och det är så det ska vara. Du är verkligen välkommen att komma och titta på våra hundar och på de små valparna. Ring mig på 072-2335866 eller 0911-68381 så får både jag och min mamma (som också älskar Bedlington terrier) höra mer om ”Pelle” som också blev såpass som nästan 17 år.
   Mvh. Kristina G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.