Valpar just nu

2019-05-13

Bedlingtonterrier:

Zilva har fått valpar (1 sandfärgad hane, 3 blå tikar & en sandfärgad tik) tidigt på morgonen, stolt fader till denna kombination är en Nordisk och Internationell Champion från Gällivare Galactic Defender Xtrim ”Milton”. Mer information kommer allteftersom  valparna växer.

120414 z-kull mm 1225

Dobermann:

Det kommer inte bli några valpar som det ser ut nu i Piteå med Puzzle som var tänkt, då jag tycker att hon blivit lite för gammal för att få valpar för första gången. Men jag kan förmedla valpar från Italien (okuperat) från Allevamento Del Fiorsilva, för den mycket seriöst dobermann intresserade och även rekommendera andra uppfödare med samma passion för rasen som jag tycker bidrar till en bättre dobermann!

IMG_2068

DOBERMANN & BEDLINGTONTERRIER FRÅN MC MADNESS KENNEL

Du som funderar på köpa en valp från mig, ska vara medveten om att du skaffar en kompis som förhoppningsvis skall följa dig/er i många år.

 • En valp från mig är alltid registrerad i Svenska Kennel Klubben.
 • Grund vaccinerad med Nobivacc-dhppi.
 • Id-märkt med microchip.
 • Veterinärbesiktad
 • Avmaskad ( minst 3 gånger)
 • Dolda felförsäkrad tre år via Folksam.
 • Pälsvård och grundlydnads råd ger vi dig om du/ni behöver.
 • På Bedlington terrier är de DNA- testad för koppartoxicos, om inte bägge föräldrarna redan är DNA 1-1,a-a.
 • På Bedlingtonterrier bjuder vi på de första 2 klippningar med valp-pälsen så är det lättare att komma igång själv. Sedan tar jag 500kr/vardagsklippning (på förhand badad & fönad) om ni behöver hjälp med vuxenpälsen och kan även utställningsklippa om ni vill visa eran hund på uställning.
 • På Dobermann garanti på ny valp om hunden konstateras med DCM före fem års ålder, eller gravt HD- D/E fel före 24-mån. ålder, samt om du tar ett Brukschampionat på din hund så ska det belönas väl tycker jag.
 • Ibland söker vi fodervärder men det är bara till dem som bor i Piteå med omnejd och som jag har/får väldigt bra förtroende för. Det är ett mycket större ansvar och krav på er som fodervärd än om du/ni köper eran egen valp och de kravet lägger jag helst bara på mig själv.

Mvh. Kristina Gellerstedt

6 svar på Valpar just nu

 1. Sara skriver:

  Trevlig sida och fina fina dobbisar ;O)) Lycka till !!!

 2. camilla frölander skriver:

  Var finns dom senaste valpbilderna?? Vill bara tjuvkika lite….. 🙂
  Mvh/ camilla frölander

  • Mcmadness skriver:

   Hej Camilla!
   Kom förbi & kika på dem live, de ser superfina ut. Killen är rejäl och snygg. (Hihihi)!

 3. Catrin Eriksson skriver:

  Vi längtar tills nästa vecka då vi ska hämta ett av underverken. 🙂

  Catrin med familj

 4. I can’t believe none of you are taking this seriously.Yesterday, I saw a man dressed as the McDonalds hamburglar, on a bus, carrying a mop.This is the issue. Fuck ambient media.

 5. , “The Benoni Defense is a very aggressive opening that white can play against white’s initial 1. d4.” Does it mean “a very aggressive opening that BLACK can play against white’s…” Or is it supposed to say that and mean something else?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.