Valpar just nu

2020-03-24

Bedlingtonterrier:

Kommer att para vår fina C.I.B. NordCh. Mc Madness Zweet Zolid Zilver ”Zilva” inom kort, som då kommer att få sin sista kull valpar till sommaren 2020.   Samt att vår SEUCH, FIUCH Mc Madness Jam Jam Justice ”Yoda” kommer paras till hösten, tilltänkt kavaljer till dessa kombinationer är återigen champions från Norrbotten.  Mer information kommer längre fram.

120414 z-kull mm 1225

Dobermann:

Puzzel var parad i Italien i september 2019 men efter ett ultraljud så visade det sig att hon inte var dräktig. Kanske gör vi ett sista försök här under våren med en parning med en hanhund ifrån Sverige? Så det kommer mer info längre fram om det blir några dobermann-valpar här i Piteå eller inte, isåfall på obestämd framtid.

IMG_2068

Jag kan däremot förmedla dobermann valpar från Italien (okuperat) från Allevamento Del Fiorsilva, för den mycket seriöst dobermann intresserade och även rekommendera andra uppfödare med samma passion för rasen som jag tycker bidrar till en bättre dobermann!

DOBERMANN & BEDLINGTONTERRIER FRÅN MC MADNESS KENNEL

Du som funderar på köpa en valp från mig, ska vara medveten om att du skaffar en kompis som förhoppningsvis skall följa dig/er i många år.

 • En valp från mig är alltid registrerad i Svenska Kennel Klubben.
 • Grund vaccinerad med Nobivacc-dhppi.
 • Id-märkt med microchip.
 • Veterinärbesiktad
 • Avmaskad ( minst 3 gånger)
 • Dolda felförsäkrad tre år via Folksam.
 • Pälsvård och grundlydnads råd ger vi dig om du/ni behöver.
 • På Bedlington terrier är de DNA- testad för koppartoxicos, om INTE bägge föräldrarna redan är DNA 1-1,a-a.
 • På Bedlingtonterrier bjuder vi på de första 2 klippningar med valp-pälsen så är det lättare att komma igång själv. Sedan tar jag 500kr/vardagsklippning (på förhand badad & fönad) om ni behöver hjälp med vuxenpälsen och kan även utställningsklippa om ni vill visa eran hund på uställning.
 • På Dobermann garanti på ny valp om hunden konstateras med DCM före fem års ålder, eller gravt HD- D/E fel före 24-mån. ålder, samt om du tar ett Brukschampionat på din hund så ska det belönas väl tycker jag under förutsättning att det finns valpar att tillgå.
 • Ibland söker vi fodervärdar men det är bara till dem som bor i Piteå med omnejd och som jag har/får väldigt bra förtroende för. Det är ett mycket större ansvar och krav på er som fodervärd än om du/ni köper eran egen valp och de kravet/ansvaret lägger jag helst bara på mig själv.

Mvh. Kristina Gellerstedt

4 svar på Valpar just nu

 1. Sara skriver:

  Trevlig sida och fina fina dobbisar ;O)) Lycka till !!!

 2. camilla frölander skriver:

  Var finns dom senaste valpbilderna?? Vill bara tjuvkika lite….. 🙂
  Mvh/ camilla frölander

  • Mcmadness skriver:

   Hej Camilla!
   Kom förbi & kika på dem live, de ser superfina ut. Killen är rejäl och snygg. (Hihihi)!

 3. Catrin Eriksson skriver:

  Vi längtar tills nästa vecka då vi ska hämta ett av underverken. 🙂

  Catrin med familj

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.