Valpar är födda!

20180406 föddes  FIJW-17, FIW-17, Blue Foundation Bibbidi-Bobbidi-Boo ”Bosse” &  C.I.B. NordCh. Mc Madness Zweet Zolid Zilver ”Zilvas” valpar och det blev fyra fina valpar, en sandfärgad hane och två blå tikar samt en sandfärgad tik, det blir nog Mc Madness B-kull.

 

Publicerat i Valpar | Lämna en kommentar

Hemsidan är tillbaka!

Jag är glad att meddela att hemsidan min är tillbaka och up and running. Det var nog ryssarna som hackat i den en gång för mycket? Tack vare min nya ”admin.-chef” AJ och hans ännu ”chef’igare” bror PJ (läs briljanta med koder) som jag nu är för evigt tacksamma.

Så nu till en supersnabb summering av 2017; Med Puzzle & Zilva var jag till Rovaniemi i Finland där tomten bor under juli månad och så i oktober åkte vi lika långt el. längre åt andra hållet till Harstad i Norge. Det gick kanonbra och framförallt Zilva blev Internationell och Nordisk Champion, Puzzle tog CAC och CACIB i Findland. Sedan i augusti var jag till Eskilstuna och den rasspecial som gick av stapeln i augusti med Gullan och Yoda samt hade valpköpare med 3 tikar från mig till championklassen. Samtliga hundar fick excellent och goda omdömen och bästa var att titeln bästa blå som dömdes av en engelsk uppfödare gick till ”Peach” Ch. Mc Madness Blue Shadow. Samt att till jubileums tidningen för Skandinaviska Bedlingtonterrierklubben hade vi åtta champions presenterade, tack till duktiga valpköpare.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Glad Påsk 2018!

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Glad Påsk!

Glad Påsk! Inofficiell utställning collie-klubben på Nolia har vi varit på långfredagen traditions enligt. Det var roligt att återse flera av bedlingtonterrier gänget efter vinterns ide. Nu han vi ju också träffas på klippkursen i Skellefteå för två veckor sen, men ändå. Hursomhelst gick det bra Mc Madness Jam Jam Justice ”Yoda” blev BIR valp och broder Mc Madness Just Jessie James ”Sushi” blev BIM valp. Sen var det kul att se ”Vivans” barnbarn ”Bosse” blir BIR och att få kika på ”Abbot” som kom förbi en sväng.

IMG_6836

Sushi 6 mån

Sushi 6 mån

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Bilbo nyklippt!

IMG_6262Söta fina ”Bilbo” Mc Madness Just Jezzi James tyckte det var kallt att bli nyklippt i -20!

 

Publicerat i Valpar | Lämna en kommentar

God Jul & Gott Nytt År

img_6198

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Närmar sig flytt!

Närmar sig flytt för några av valparna till nya hem säkert fulla av äventyr. En hane och en tikvalp finns kvar till försäljning. ring oss för mer information.

img_6899 img_6909 img_6957

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Ljuvliga små 4,5 v.!

Lite bilder på nyklippta små sparvungar!

J-hanvalp

J-hanvalp

J-tikvalp

J-tikvalp

Publicerat i Valpar | Lämna en kommentar

6 sparvungar födda!

Tidigt på morgonen på hundens-dag så föddes de små sparvungarna! Ebba var så duktig & det var en lugn och fin valpning med 6 st. valpar (3+3) alla valpar blå. Vi är många stolta för Ebbas små underverk!

 

 

Publicerat i Valpar | 1 kommentar

Puzzel på MH!

Mc Madness Piece Of Puzzle har deltagit på MH i Skellefteå, med känd mental status och skottfast. Beskrivare David Lindgren!

 
IMG_6549

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar