Ebba är terapihund!

Glad är vi för de nya valparna och mitt i allt får vi besked att Ebba Mc Madness Blue Moon, Yodas mamma har blivit godkänd som terapihund minsann. Grattis Ebba och Maria, bra jobbat!

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Zilva & Miltons valpar är födda!

På morgonen föddes de sju små valpar, precis som Zilva själv när hon föddes var de till antalet sju. Sedermera är det 1 sandfärgad hane, 3 blå tikar och en sandfärgad tik numera, då två blå valpar var lite för små för att klara sig, tyvärr.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Valpar blir det snart

Zilva är dräktig med som det ser ut flera valpar och vi hoppas på valpar till mitten av maj 2019 fader till denna kombination är en Nordisk och Internationell Champion från Gällivare Galactic Defender Xtrim ”Milton”. Mer information kommer när valparna är födda. Blev en dålig bild men stamtavlan ser ut som följer:

Zilva – Miltons valpar
Publicerat i Allmänt | 1 kommentar

Bedlingtonterrier valpar i maj!

Zilva är parad nu i dagarna och vi hoppas på valpar till mitten av maj 2019 fader till denna kombination är en
Internationell och Nordisk Champion från Gällivare, Galactic Defender Xtrim ”Milton”. Mer information kommer när vi vet om Zilva blir dräktig.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

God Jul och Gott nytt 2019!

Merry Christmas and a Happy New Year!

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Dexter behöver ett nytt hem

”Dexter” har hittat nytt hem i Göteborg hos Catrine med familj. Lycka till!

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Det blev nu som tomt hemma!

Helgen har varit som ett svår-lagt pussel då det var mycket som skulle hinnas med Paolo hade examen och så skulle två små valpar på nya äventyr.

Så då har alla valparna flyttat till nya hem så vi vill passa på att önska dem ett stort lycka till med deras nya familjemedlem. Bionda behåller vi själva, Sven till Durrnäs nästan granne med Freja, Zelda till Arvidsjaur och Lizzy nästan nära till Hortlax.

 

 

 

Lördag kväll åkte jag med ”värsta konkurrenten” Linda till Vännes, för att vara på plats på utställningen till arla morgonstund. VBKK Nationella Utställning (Dommare Alexandra Palumbo, Serbien). Mc Madness Jam Jam Justice ”Yoda” blev BIM och tog sitt första cert.

 

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Årsdebut i Piteå Nationella

Mc Madness Jam Jam Justice ”Yoda” var på utställning i lördags den 26:e maj. Det var roligt att träffa alla igen och Yoda skötte sig utmärkt med excellen, CK och reserv cert slagen av fina Ester, där vi kom fram att dom ändå var gode lik varann. Vi är igång…

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Zilvas och Bosses valpar 5 veckor!

Idag var en mycket spännande dag då de små var ute första gången i friska luften med duktiga valpvakter i form av son med kompis. Sedan blev de klippta för första gången och lika söta som mamma var när hon var liten.

M.M. Big Boss Of Brown

M.M. Brilliant Blonde

M.M. Billion Dollar Baby

M.M. Blueberry Bridge

Publicerat i Allmänt | 1 kommentar

Valpar är födda!

20180406 föddes  FIJW-17, FIW-17, Blue Foundation Bibbidi-Bobbidi-Boo ”Bosse” &  C.I.B. NordCh. Mc Madness Zweet Zolid Zilver ”Zilvas” valpar och det blev fyra fina valpar, en sandfärgad hane och två blå tikar samt en sandfärgad tik, det blir nog Mc Madness B-kull.

 

Publicerat i Valpar | Lämna en kommentar