Nästa kull valpar på G..?

Yoda och Liams valpar växer fint och två av valparna var ju blue & tan så de är alldeles extra söta just nu (6 veckor imorgon). 

Mc Madness Catch As Catch Can ”Liam” blev Svensk Utställnings Champion!

Nu är det på gång valpar även för Zilva som förhoppningsvis har valpar i magen som föds runt mitten av november. Pappa är ingen mindre än NORDISK UTSTÄLLNINGSCHAMPION,
SVENSK JUNIORVINNARE-18, SVENSK VINNARE-19, RLD N,
Kinterra Nils The Fairy Boy ”Nils”

 

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

L-kullen

Vi är på G..!

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Vi har valpar!

Valpar födda den 4:e september 2020 det blev 1 hane blue & tan, 3 blå tikar  och 1 tik blue & tan. Fader till kullen är:  SEUCH Mc Madness Catch As Catch Can och moder är: SEUCH,  FIUCH Mc Madness Jam Jam Justice ”Yoda”  De är alldeles ljuvliga förstås och växer fint tillsammans med en duktig moder.

Publicerat i Allmänt | 1 kommentar

Inga sommar-valpar

Vi har väntat och vi har längtat men det visar sig att de inte blev några dobermann-valpar denna gång heller, tyvärr. Däremot fick jag en väldigt skendräktig tik av all den goda mat som jag skämt bort Puzzle med den senaste tiden. Nu blir det mer återhållsamt för en ”sensommar beach” 2020. 

Förhoppningsvis har jag snart bedligtonterrier- valpar på G istället? Sköt om er i sommarvärme och Corona tider.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Dobermann valpar på G..?

Puzzel är parad 20200408 med en fin och trevlig hanhund boendes inte allt för långt bort så här i Corona-tider, så nu håller vi tummarna att vi får ett knippe dobermann valpar till sommaren. Det kommer mer information längre fram om det blir några dobermann-valpar här i Piteå .

Sommar valpar P-kullen!
Publicerat i Allmänt | 7 kommentarer

Liam flyttar hem igen

Mc Madness Catch As Catch Can ”Liam” blev Svensk Utställnings Champion!

Efter flera år boendes hos Elise så flyttar Liam hem igen till oss på gamla dar. Välkommen hem Liam, kanske kan det bli någon veteran utställning framöver om det nu blir några såhär i Corona-tider!

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

God Jul & Gott Nytt 2020

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Till mina valpköpare!

Skandinaviska Bedlingtonterrier klubbens Årsmöte kommer vara i gränslandet norrbotten/västerbotten i februari 2020. Hoppas därmed att så många av er som är medlemmar kan förära oss med ett besök just då. – Jag gissar att det blir gott fika.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Valp planer inför 2020 på bedlingtonterrier!

Kommer att para vår fina SEUCH, FIUCH Mc Madness Jam Jam Justice ”Yoda” under nästa år, med en förhoppning om valpar till hösten 2020 och tilltänkt kavaljer till denna kombination är återigen en champion från Norrbotten.  Samt att vår  C.I.B. NordCh. Mc Madness Zweet Zolid Zilver ”Zilva” kommer att få sin sista kull valpar till årsskiftet 2020/21 om det vill sig väl. Mer information kommer längre fram.

Publicerat i Allmänt | Lämna en kommentar

Dobermann news!

Puzzel var parad i Italien i början av september men efter ett ultraljud vid 40 dgr. efter parning så visade det sig att hon inte var dräktig. Vi gör ett sista försök under våren 2020 men annars så det kommer det inte att bli några dobermann-valpar i Piteå som det ser ut på obestämd framtid.

Publicerat i Allmänt | 2 kommentarer