Det blev nu som tomt hemma!

Helgen har varit som ett svår-lagt pussel då det var mycket som skulle hinnas med Paolo hade examen och så skulle två små valpar på nya äventyr.

Så då har alla valparna flyttat till nya hem så vi vill passa på att önska dem ett stort lycka till med deras nya familjemedlem. Bionda behåller vi själva, Sven till Durrnäs nästan granne med Freja, Zelda till Arvidsjaur och Lizzy nästan nära till Hortlax.

 

 

 

Lördag kväll åkte jag med ”värsta konkurrenten” Linda till Vännes, för att vara på plats på utställningen till arla morgonstund. VBKK Nationella Utställning (Dommare Alexandra Palumbo, Serbien). Mc Madness Jam Jam Justice ”Yoda” blev BIM och tog sitt första cert.

 

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.