D-D.litter!

Hejsan! Den 3 mars föddes Ch. Velvety Dream Came True & Blue Foundation Caramell Chew Chew valpar. 2 stora blå hanvalpar som idag heter Mc Madness Diamond Dust & Mc Madness Dig For Dollar. De är två helt underbara valpar som ser väldigt lovande ut och det känns bra att dessa 2 har förgyllt våran annars lite trista inledning på 2015 tillsammans med deras mamma Bibbi som normalt inte bor hemma hos oss. Båda valparna är sålda, en blir Skelleftebo och en stannar i Piteå! Här kommer några bilder på ”Dajm & Dumle” när de var en månad precis!

image image

Det här inlägget postades i Valpar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.