Italien resan!

Jag, Paolo & Ginevra reste den 3:e maj ner till Italien för lite smått och gott. Resans absoluta höjdpunkt var Världsutställningen i Budapest dit vi reste ett sällskap på 7 personer och 7 dobermann. 7 hundar med alla fina placeringar men bäst gick det för Havanna som blev:

08062012 068
FCI World Winner 2013, BOB, CAC, CACIB, (dessutom kvar bland de 10 bästa i en enorm grupp 2), Havanna Dei Due Intenti

Vi var även till Dortmund Euro Sieger Show helgen innan Boris, jag & Paolo med 2 okuperade hundar ”Noche” & ”Burre”. Noche imponerade på domarna och vann bägge dagarna blev Vice Jugend Euro Sieger och DV jugend Champion. ”Burre” blev lite politiskt bortdribblad 3:a excellent bägge dagarna bakom 2 kanske något mindre briljanta hundar. Glad är jag iallafall för ”Burre” blir en stjärna, han hade dessutom tjuvat och svalt en kattboll leksak strax innan avfärd till Tyskland som han ett dygn efteråt med stor möda kräktes upp tack & lov. Så att han tog sig samman på ett klassigt sätt och var helt lysande i ringen på sin livs 2:a utställning är imponerande.

08062012 059
Mala Noche Del Fiorsilva (Ianez-Raissa)

Förutom detta så hade jag ju Ginevra med mig till Italien och hon blev där parad med en svart Italiensk hanhund, kommer mer information när jag vet att hon är konstaterat dräktig. Tror dock att det är ett gäng finingar på gång, det finns goda tecken på det. Både jag och Boris tror mycket på denna kombination…

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.