Kommande valpkull

Mc Madness Billion Dollar Baby ”som är Zilva’s dotter Lizzy” utställd med excellent, är parad i mitten på april och valpar beräknas till ungefär 18:e juni om det vill sig väl. Pappa till denna blivande valpkull är Blue Foundation Fancy Pants ”Hjalmar” utställd med bl.a.  2 svenska certifikat.

Sommar valpar?

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Kommande valpkull

 1. Olivia Sjöström skriver:

  Hej,
  jag såg nu att ni skulle ha en valpkull till sommaren och ville bara visa mitt intresse. Jag är en 23-årig tjej som nu tänkte ta steget och köpa en egen hund. Har nu under en längre period tittat på ett antal olika raser och det var inte förrän för någon månad sedan jag upptäckte Bedlington terriers. Mina föräldrar bor på Umedalen och när jag var där och hälsade på träffade jag Polly och blev helt förälskad i rasen, jag började då prata med hennes matte och fick då höra mycket gott om rasen. Det verkar vara en hund som både gillar att motionera och även mysa i soffan. Hon berättade att hon köpt sin Polly av er och tänkte att jag skulle höra av mig och få höra mer om rasen och visa mitt intresse.

  Jag har erfarenhet av att ha hund då mina föräldrar har en 12-årig Lagotto och en 6-årig Labradoodle som jag växt upp med. I mitt sökande efter hund har jag insett att jag vill ha en arbetande hund som kräver aktivering. Detta eftersom att jag älskar att vara ute på långa promenader och vandra i fjällen. Men gillar även att mysa i soffan framför en bra film.

  Just nu håller jag på att studera till lärare och har därför lite större möjlighet att kunna skaffa en valp, har även ett extrajobb som personlig assistent där det finns möjlighet att ta med hunden. Jag bor även nära mina föräldrar så har full uppbackning gällande dagstillsyn ifall det skulle behövas, då min mamma alltid arbetar hemifrån.

 2. Petter Axene skriver:

  Hej vi är intresserade utav en bedlington valp. Vi har redan erfarenhet utav denna hund eftersom mina föräldrar har goa söta Ebba. Kontakta gärna oss familjen Axene. Har haft hund dsg senaste 10 åren

  • Mcmadness skriver:

   Hejsan! Hann inte se det här i god tid. Men kommer snart att para Ebbas (om det är den Ebba jag tänker på?) dotter Yoda med en förhoppning om valpar till årsskiftet. Kolla hemsidan..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.