Vi har valpar!

Valpar födda den 4:e september 2020 det blev 1 hane blue & tan, 3 blå tikar  och 1 tik blue & tan. Fader till kullen är:  SEUCH Mc Madness Catch As Catch Can och moder är: SEUCH,  FIUCH Mc Madness Jam Jam Justice ”Yoda”  De är alldeles ljuvliga förstås och växer fint tillsammans med en duktig moder.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Vi har valpar!

 1. Henrietta L Lööf skriver:

  Hej!
  Mitt namn är Henrietta och jag bor tillsammans med min man Jonas och våra tre barn Holly (6år), Loui 9 (år) och Belle (12år). Vi känner äntligen att vi börjar bli redo för att bli hundägare. Vi har väntat då vi tyckt att barnen varit för små. Jag såg din kennel när jag sökte på nätet och undrar om du har några valpar som inte är tingade?

  Vi bor i Hjärup utanför Lund så jag kan tyvärr inte bara svänga förbi men om det blir aktuellt så träffar jag gärna er och berättar mer om oss. För mig är det viktigt att valpen kommer från en trygg och seriös uppfödare och jag fick intrycket av att ni är det. Jag ringer er gärna i veckan o berättar mer om oss.

  Ser fram emot att höra från er.

  VänligenHenrietta

 2. Anna skriver:

  Hej

  vi är intresserade av en tikvalp eller vuxen.
  Berättar gärna mer om oss!

  Mvh,

  Anna Siekas

 3. Vance Ellefson skriver:

  My wife and I have just had to put our dog to sleep.We were together with him for almost 13 years. We are looking for a new partner and quite like the Bedlington. Do you have puppies available currently or are you expecting any in the near future?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.