Dobermann valpar på G..?

Puzzel är parad 20200408 med en fin och trevlig hanhund boendes inte allt för långt bort så här i Corona-tider, så nu håller vi tummarna att vi får ett knippe dobermann valpar till sommaren. Det kommer mer information längre fram om det blir några dobermann-valpar här i Piteå .

Sommar valpar P-kullen!
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dobermann valpar på G..?

 1. Arlyn Larsson skriver:

  Hejsan jag alltid önskat att skapa en doberman. Jag har varit kontakt med samma rast tidigare och jag vet om den här rasen. Jag själv har en hund som är 1 och halv hemma han är väldigt trivligt kille och snäll mot alla djur. Vi är mycket på utflykt och älskar bara ute. Vi har ett stort hus och stor gård.

  Vill gärna boka en valp kön spelar ingen roll.
  Gärna kontakta mig om det är något ni funderat på

  Mvh
  Arlyn

 2. Miranda skriver:

  Hej
  Jag har alltid velat ha en dobermann, dom är väldigt sociala och energifyllda djur. Jag skulle gärna tinga en valp. Jag bor i stort hus med trädgård. Vi är nio i familjen, var av sju som bor hemma.
  Hör gärna av dig för mer information

  Mvh Miranda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.