Hemsidan är tillbaka!

Jag är glad att meddela att hemsidan min är tillbaka och up and running. Det var nog ryssarna som hackat i den en gång för mycket? Tack vare min nya ”admin.-chef” AJ och hans ännu ”chef’igare” bror PJ (läs briljanta med koder) som jag nu är för evigt tacksamma.

Så nu till en supersnabb summering av 2017; Med Puzzle & Zilva var jag till Rovaniemi i Finland där tomten bor under juli månad och så i oktober åkte vi lika långt el. längre åt andra hållet till Harstad i Norge. Det gick kanonbra och framförallt Zilva blev Internationell och Nordisk Champion, Puzzle tog CAC och CACIB i Findland. Sedan i augusti var jag till Eskilstuna och den rasspecial som gick av stapeln i augusti med Gullan och Yoda samt hade valpköpare med 3 tikar från mig till championklassen. Samtliga hundar fick excellent och goda omdömen och bästa var att titeln bästa blå som dömdes av en engelsk uppfödare gick till ”Peach” Ch. Mc Madness Blue Shadow.

Vi firar 20 år som uppfödare på dobermann och bedlingtonterrier, i oktober 2017!
Är väldigt nöjd att vi till jubileums tidningen för Skandinaviska Bedlingtonterrierklubben förra året hade åtta champions presenterade, tack till fantastiskt duktiga valpköpare.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.