Glad Påsk!

Glad Påsk! Inofficiell utställning collie-klubben på Nolia har vi varit på långfredagen traditions enligt. Det var roligt att återse flera av bedlingtonterrier gänget efter vinterns ide. Nu han vi ju också träffas på klippkursen i Skellefteå för två veckor sen, men ändå. Hursomhelst gick det bra Mc Madness Jam Jam Justice ”Yoda” blev BIR valp och broder Mc Madness Just Jessie James ”Sushi” blev BIM valp. Sen var det kul att se ”Vivans” barnbarn ”Bosse” blir BIR och att få kika på ”Abbot” som kom förbi en sväng.

IMG_6836

Sushi 6 mån

Sushi 6 mån

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.