SNKK uts. i Piteå!

I söndags 17/7 var det dags för Piteås Internationella utställning & Ch. Mc Madness Zweet Zolid Zilver ”Zilva” blev bästa tik & knep sitt 2:a Cacib & Mimmis fina Hector blev BIR. ”Gullan” Mc Madness Odds One To O’ckra fick Exc. & 2:a i juniorklass för dommare Lisbeth Johansson. Mc Madness Zell Am Zee blev 2:a bästa tik & tog sitt 2:a cert & Mc Madness Blue Shadow var anmäld till juniorhandlingen tog sig hela vägen till finalen som är i Stockholm, grattis Catrin & ”Cilla”. Även Puzzle blev uts. med VG dock & för en annan dommare!

image

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.