Klippkurs med Eva!

Ja, här uppe i norr händer det grejer, vi har varit på klippkurs med Eva Byberg som lärare. Skellefteå gänget hade anordnat ett perfekt tillfälle för oss att träffas & prata hund. Alldeles perfekt att fräscha upp klipp kunskaperna inför utsällnings säsongen. Superkul!

Lite bedlingtonterrier har haft möjligheter att genomföra BPH här under veckan på Grans Naturbruksskola & alla fick fina omdömen så det är en fin ras vi har att förvalta.

Tre hundar Mc Madness fanns med och alla med BPH genomförd: Catrin Eriksson med Mc Madness Blue Shadow & Mc Madness Zell Am Zee (dessa två gör mig stolt även på rallylydnad) och så har vi unga grabben Mc Madness Diamond Dust ”Olle” med Emma Stenlund. Bra jobbat!!!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.